Emcoos Automobielbedrijven - Rotterdam

 Veilingweg 38
 3034KB Rotterdam
 Tel : 010 4668190
 Fax : 010 4660379
 Email : info@emcoos.nl

Taxaties (schade-expertise)

Emcoos: uw schade-expert

Emcoos heeft vele jaren ervaring als schadeexpert. De procedure is doorgaans als volgt: De expert bekijkt de schade. Hierna bepaalt hij de omvang van de schade, het schadebedrag, de wijze van herstel en de kosten ervan. Bij deze bepaling geeft de reparateur en soms ook de verzekerde zelf zijn visie. In verreweg de meeste gevallen worden de expert, schadehersteller en de verzekerde het met elkaar eens. Vervolgens wordt een expertiserapport gemaakt voor de verzekeraar. Emcoos kan u bij het gehele traject van dienst zijn.

Schade herstel

Niet alleen voor de schade-expertise, maar ook voor het repareren van de schade kunt u bij Emcoos terecht. Emcoos werkt samen met diverse schade-herstelbedrijven samen om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Schade

Taxaties & herstel

Emcoos verzorgt de expertise bij autoschade. Om uw autoschade door de verzekering vergoed te krijgen, moet een expert de beschadiging eerst taxeren. Als het schadebedrag niet al te hoog is, gaan zij doorgaans akkoord met een kostenbegroting van een garage. Wij kunnen deze auto schade expertise voor u verzorgen.
U brengt uw auto voor 1 dag bij ons, waarna wij u op de hoogte brengen van het schadebedrag.